Velkommen til en verden af lækkert boligtilbehør & boliginteriør

Leder du efter de perfekte detaljer til at skabe den rette stemning i dit hjem? Eller et par få unikke tilføjelser, der virkelig kan give din bolig masser af karakter og personlighed? Så er du uden tvivl kommet til det helt rigtige sted.

Hos Moster D har vi en kæmpe passion for boliginteriør og boligindretning. Vi er altid på udkig efter nye brands og herlige sager, som let kan tilføjes til ethvert hjem uanset stil. Hos vores interiørshop finder du således alt lige fra smukke trævarer og unikasager til det fineste retro boliginteriør fra Chic Antique. Vi tilbyder derudover et væld af lækre delikatesser til dig, der elsker at tage på nye gourmeteventyr i køkkenet, samt de lækre Meraki-produkter til dig, der vil forkæle dig selv lidt ekstra efter en lang dag på arbejdet.

Skønt boligtilbehør, der matcher ethvert hjem

Du tilbringer rigtig meget tid i dit hjem. Det er derfor vigtigt, at du til enhver tid føler dig hjemme og godt tilpas – uanset om dagen står på hygge på sofaen, madlavning i køkkenet eller en hyggelig middag med vennerne en lørdag aften.

Hos Moster D kan du finde et væld af lækkert boliginteriør, der kan være med til at gøre ethvert rum til et leverum. Vores boliginteriør har vi nøje udvalgt på grund af deres design, deres kvalitet og naturligvis også deres pris. Vores mission er nemlig at gøre det muligt for alle at finde de fedeste tilføjelser til hjemmet.

Stilen i vores interiørshop spænder bredt. Vælg alt lige fra de lidt mere romantiske sager og tidens helt store designhits til de lækreste unika møbler, der kan tilføje charme og varme til ethvert hjem. Til dig, der er vild med ting, der har en historie, har vi også det fedeste boliginteriør, der er blevet upcycled. Så uanset din indretningsstil, og hvilke detaljer du er på udkig efter til at fuldende dit hjem, har vi altid det rette boliginteriør.

Mor & Søn

Moster D

Moster D's Historie

2007
Moster D - Åbning

Moster D - Åbning

I 2007 åbnede Moster D (Dorthe Emilie Jensen) for første gang dørene i østergade Holstebro.

2009
Butik nr. 2

Butik nr. 2

Åbner butik nr. 2 I Herningcenteret

2016
Renovering og udvidelse i koncept

Renovering og udvidelse i koncept

I 2016 udvides konceptet derfor står Holstebro butikken over for en større renovering som gjorde plads til en ny flot tøjafdeling.

2020
Covid 19

Covid 19

Coronaen har ramt, og butikkerne er tvangslukket. Mor og Søn slå sig sammen og bygger webshoppen Mhome og derved mulighed for at kunne sælge trods lukning.

2021
Større lager

Større lager

I 2021 flytter vi på den anden side af gaden og udvider med endnu større lager og kontor.

2023
Nordicflame.dk

Nordicflame.dk

i 2023 Åbner vi en dedikerert webshop udelukkende med ekslusive LED-lys.

2023
Salg til Tyskland

Salg til Tyskland

Samme år udvidet vi salget til Tyskland. Det var en kæmpe mundfuld at sælge til så stor et marked, vi teamede derfor op med vores Tyske stamkunder Andrea og hendes mand som gav os feedback og kiggede på siden med tyske øjne.

2023
Samler alt under samme tag

Samler alt under samme tag

I 2023 fandt vi de helt rigtige lokaler og flyttede webshop og butik under samme tag.

2023
Mhome bliver til Mosterd.dk

Mhome bliver til Mosterd.dk

Eftersom det hele bliver samlet under et tag, så bliver Mhome og Moster D forenet til Mosterd.dk Vi sender nu alt fra samme adresse og butik og webshop er synkroniseret.

2024
Eget smykkebrand

Eget smykkebrand

I slutningen af 2023 blev der bygget på en drøm om eget brand som kunne sælges både B2C og B2B. i 2024 1 Marts åbner vi for muunstudios.dk som er vores helt eget smukke univers.