Gratis ombytning

Den første ombytningsordre er naturligvis gratis. Hvis man ønsker anden ombytning, pålægges der et gebyr på 39 kr. i fragtomkostninger, for at få pakken fremsendt. Dette gælder både ombytning til anden størrelse eller varer. Kontakt gerne kundeservice på telefon eller mail, hvis du ønsker yderligere ombytning. Husk at udfylde returformularen som er sendt sammen med din ordre.

Hvis du ønsker at ombytte én eller flere varer, bedes du venligst følge disse retningslinjer:

 • Udfyld venligst den vedlagte returformular, og placer den i den returnerede pakke. Hvis du ikke kan finde din returformular, kan du downloade en her.
 • Alle varer skal returneres ubrugte med prismærke og i original emballage.
 • Sæt den medsendte returlabel fast på pakken.
 • Indlever pakken til GLS
 • Når vi modtager pakken, og der er angivet på returformularen at der ønskes en anden størrelse, vil vi straks sende den ønskede størrelse til dig.
 • I tilfælde af, at den ønskede størrelse ikke er på lager, refunderer vi beløbet, til det betalingskort, der blev anvendt ved købet.
 • Hvis man ønsker anden ombytning, pålægges der et gebyr på 39 kr. i fragtomkostninger, for at få pakken fremsendt. Dette gælder både ombytning til anden størrelse eller varer. Kontakt gerne kundeservice på telefon eller mail, hvis du ønsker yderligere ombytning.

   

  Nem retur - Kun 50 kr.

  Ønsker du at returnere en vare, kan du bruge de vedlagte returlabel, som koster 50 kr. og gælder pr. pakke under 20 kg.
  Husk at udfylde returformularen som er sendt sammen med din ordre.

  Når vi modtager returvaren, overføres pengene til din konto.

  Hvis du ønsker at returnere én eller flere varer, bedes du venligst følge disse retningslinjer: 

  • Udfyld venligst den vedlagte returformular, og placer den i den returnerede pakke. Hvis du ikke kan finde din returformular, kan du downloade en her.
  • Alle varer skal returneres ubrugte med prismærke og i original emballage.
  • Sæt den medsendte returlabel fast på pakken.
  • Indlever pakken til GLS.
  • Når vi har modtaget og accepteret de returnerede varer, modtager du en refundering inden for 7 arbejdsdage. Refunderingen overføres til det betalingskort, der blev brugt til købet.

   

  Live-ordre og ja-tak tilbud

  Ved køb af live-ordre og ja-tak tilbud er vores gratis ombytningspolitik ikke gældende, og der medfølger ikke et trykt returlabel i forsendelsen. Ønsker du at returnere din live-ordre eller ja-tak tilbud, kan dette nemt gøres via vores returportal.

  Køb returlabel

   

  Reklamation

  Hvis du har en reklamation på en vare eller du ved en fejl har modtaget en forkert vare, bedes du kontakte os på info@mosterd.dk eller på 61338048.

  Inkludere gerne dit ordrenummer samt beskrivelse af problemet, hvis du sender os en mail. Hvis det relevant, kan du også vedhæfte billeder for at vi kan hjælpe dig på den bedst mulige måde.

  Hver tirsdag kl. 19:00

  🔴Live Auktion

  Vi afholder ugentlige live-auktioner på vores Facebook-side, hvor vi livestreamer direkte fra vores butik hver tirsdag.

  Her har du chancen for at shoppe både tøj og interiørprodukter fra anerkendte danske brands til usædvanligt gode priser. Under liven giver vi også stylingtips og viser nogle af vores produkter i brug.

  Lynhurtig Levering: Vi sender din bestilling allerede dagen efter med GLS.

  Afhentning i Butik: mulighed for at afhente dine køb direkte fra vores butik på adressen Industrivej Syd 9B, 7400 Herning.

  Tilmeld dig vores næste live-auktion for at være med!

  tILMELD DIG HER

  Vil du gerne se med på vores næste LIVE? Så kan du se meget mere i vores live gruppe på linket herunder.

  00

  Dage

  :
  00

  Timer

  :
  00

  Min

  :
  00

  Tør

  Dag-til-dag levering

  Fri fragt over 599 kr.

  Fysisk butik i Herning

  Betal med MobilePay